Veelgestelde vragen


In onze FAQ hopen we al je vragen over Pig & Hen te beantwoorden.

Service

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kunt ons telefonisch bereiken via 020 895 0932 of via service@pighen.com. We proberen je e-mail altijd te beantwoorden binnen 1 á 2 dagen.

Hoe lang is de garantie geldig?

Pig & Hen armbanden zijn gemaakt met de grootste zorg. Alle armbanden zijn handgemaakt en worden met de grootste aandacht geproduceerd door ons productieteam om jou de best mogelijke kwaliteit te kunnen bieden. Daarom bieden wij een garantie van 24 maanden vanaf de datum van aankoop. Als er binnen deze periode een beschadiging is aan je Pig & Hen armband, zullen we deze voor een nieuwe vervangen. Stuur een e-mail met je vraag en bestelnummer naar service@pighen.com. Ons klantenservice team neemt binnen 48 uur contact met je op om jouw probleem op te lossen.

Hoe meet ik mijn polsmaat?

Gebruik een meetlint om de omtrek van je pols op te meten en kies de juiste maat. Let op: de polsmaat is niet gelijk aan de lengte van een armband. Trek de meetlint strak aan voor het beste meetresultaat.

XS: 15 cm polsomtrek
S: 16 cm polsomtrek
S/M: 17 cm polsomtrek
M: 18 cm (gemiddelde polsomtrek)
M/L: 19 cm polsomtrek
L: 20 cm polsomtrek
XL: 21 cm polsomtrek


Heb je geen meetlint? Klik hier om deze uit te printen.

Vind hier meer informatie over hoe je jouw polsmaat het beste kunt opmeten.

Kunnen jullie mijn armband inkorten?

Is je armband te los gaan zitten en is de 60 dagen geld terug garantie verlopen? Geen zorgen. Wij bieden de volgende oplossingen:

Stuur je armband naar ons hoofdkantoor
1. Als je jouw armband wilt inkorten, laat het ons dan weten via service@pighen.com. 2. Vergeet niet de maat die je nodig hebt (XS, S, SM, M, ML of L), je volledige adresgegevens en telefoonnummer te delen.
2. Voor het inkorten van je armband en terugsturen berekenen wij €20,00 vooraf. De kosten voor het opsturen zijn voor eigen rekening. Je kunt betalen via een betaal link die je ontvangt nadat je contact met ons hebt opgenomen.
3. Zodra de betaling is ontvangen sturen wij je een maat inkorten formulier toe.
4. Stuur de armband en het Maat inkorten formulier naar ons hoofdkantoor. Zodra wij je armband en formulier hebben ontvangen en geopend, ontvang je een e-mail ter bevestiging. Dit kan 5 tot 10 werkdagen duren.

Gratis inkorten in onze winkel in Amsterdam
Je kunt ons bezoeken met de armband en deze gratis op maat laten maken. Onze winkel bevindt zich in de Berenstraat 9 in Amsterdam. Je kunt ook een van onze On-Tour dagen bezoeken. Zie onze On Tour pagina voor de agenda.

Heb je de armband die je wilt inkorten minder dan 60 dagen geleden gekocht? Bekijk dan ons retourbeleid op deze FAQ-pagina.

Wanneer kan ik mijn pakket verwachten?

Als een bestelling doordeweeks voor 13.00 uur is geplaatst, zal deze dezelfde werkdag nog worden verzonden.

Binnen Nederland worden pakketten met 1 armband verzonden als PostNL brievenbuspakket (thuis blijven is dus niet nodig). Bestellingen met meer dan 1 armband worden per pakketpost verzonden via DHL of PostNL (dit kies je zelf). Zodra de bestelling is verzonden houden ontvang je een email met een Track & Trace code en houden wij je op de hoogte van de verzendstatus.

Welke betaalmogelijkheden accepteren jullie?

Wij accepteren betalingen via: iDeal, Bankoverschrijving, PayPal en creditcard (MasterCard, VISA en American Express).

Welke vervoerders gebruiken jullie?

Wij bezorgen met PostNL en DHL. Je kunt zelf kiezen of je de bezorging wilt via PostNL (brievenbuspakket) of DHL. Ook kun je kiezen of je de bestelling thuisbezorgd wilt krijgen of bij een pick-up point wilt ophalen.

Ik heb een Pig & Hen armband, wat nu?

Hoe onderhoud ik de armband?

Onze producten zijn gemaakt van het sterkste materiaal en hebben daarom een grote duurzaamheid. Om ervoor te zorgen dat jouw Pig & Hen het beste blijft, hoef je niets bijzonders te doen. Zon, zeewater, dagelijkse douches, jouw armband heeft hier geen probleem mee. Als de armband toch een beetje begint te stinken, kun je deze in de wasmachine op 30 graden wassen. Zorg ervoor dat je de sluiting eraf haalt om beschadigingen te voorkomen.

Oeps... Ik ben de pin van mijn sluiting verloren

Je kunt een nieuwe pin bestellen via onze website.

Retourneren en ruilen

De armband past mij niet, wat nu?

Heb 60 dagen of minder geleden je bestelling geplaatst? Dan heb je recht op een gratis retourzending. Ga naar http://retour.pigandhen.nl, vul je gegevens in en je kunt gratis je pakket retourneren via een PostNL, DHL of DPD pakketpunt. Je ontvangt je terugstorting of je ruiling dan binnen enkele dagen na ontvangst.

Ruiling:
Als je een andere maat of armband wilt ontvangen, kun je dit aangeven via https://retour.pigandhen.nl.

Terugbetaling:
Je krijgt je geld binnen enkele dagen van ons teruggestort.

Let op: ben je het bestel-/retourformulier kwijt, schrijf dan jouw ordernummer en naam op een briefje. Als je jouw aankoop gedaan hebt bij een andere winkel dan die van onszelf, verzoeken wij je om terug te gaan naar die specifieke winkel.

Ik heb gratis een cadeau ontvangen bij mijn bestelling. Mag ik deze houden als ik retourneer?

Als je een gratis cadeau bij je bestelling hebt ontvangen en je armband(en) terugstuurt voor een terugbetaling, dient het gratis cadeau ook te worden meegestuurd. Zo niet, dan wordt het cadeau voor de volledige waarde van je terugbetaling afgetrokken. Als je gewoon je armband(en) omruilt, mag je het gratis cadeau natuurlijk houden.

Kan ik mijn bestelling gratis retourneren?

Heb je 60 dagen of minder geleden je bestelling geplaatst? Dan heb je recht op een gratis retourzending. Ga naar http://retour.pigandhen.nl, vul je gegevens in en je kunt gratis je pakket retourneren via een PostNL, DHL of DPD pakketpunt. Je ontvangt je terugstorting of je ruiling dan binnen enkele dagen na ontvangst.

Ruiling:
Als je een andere maat of armband wilt ontvangen, kun je dit aangeven via https://retour.pigandhen.nl.

Terugbetaling:
Je krijgt je geld binnen enkele dagen van ons teruggestort.

Let op: ben je het bestel-/retourformulier kwijt, schrijf dan jouw ordernummer en naam op een briefje. Als je jouw aankoop gedaan hebt bij een andere winkel dan die van onszelf, verzoeken wij je om terug te gaan naar die specifieke winkel.

Free

Copyright 2013-present Pig & Hen. All rights reserved.