ONZE BELOFTE: EERLIJK, ETHISCH EN VERANTWOORDELIJK ZIJN

ONZE BELOFTE: EERLIJK, ETHISCH EN VERANTWOORDELIJK ZIJN

Bij Pig & Hen doen wij ons uiterste best om ons steentje bij te dragen aan een gebalanceerde wereld, het initiëren en onderhouden van exceptionele klantervaringen, productiefaciliteiten en milieuvriendelijke allianties.

We leggen onszelf en ons bedrijf een hoge standaard van excellentie op, als deelnemers van de internationale fashion community, als werknemers en simpelweg als mensen die de wereld een betere en mooiere plek willen maken voor onze kinderen en die van jullie.

KWALITEITSPRODUCTEN

KWALITEITSPRODUCTEN

Onze toewijding aan deze belofte begint bij de precisie, zorg en expertise waarmee wij onze armbanden ontwerpen en met de hand maken. Onze designers zijn toonaangevend in de industrie en blijven fashion trends op dit gebied vaak voor. Onze artistieke en handvaardige vakmannen en -vrouwen zijn er dubbel zo scherp op dat elke armband van de hoogste kwaliteit is. Onze armbanden worden razendsnel na het plaatsen van een bestelling geleverd, maar onze met zorg gemaakte armbanden van hoge kwaliteit zeiltouw en roestvrijstalen sluitingen gaan een heel leven mee.

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

SOCIALE VERANTWOORDELIJKHEID

Als trotse Amsterdammers zijn we loyaal naar onze lokale helden. We bieden hulp aan werknemers die een transitie willen maken naar economische onafhankelijkheid. We participeren in een werkplaats programma om gemarginaliseerde mensen de mogelijkheid en kracht te geven om het professionele leven (weer) in te duiken.

DIVERSITEIT

DIVERSITEIT

Ons team bestaat uit een diverse groep hele fijne individuen met hele verschillende achtergronden, afkomst en leeftijden. In ons atelier is de voertaal vriendschap en saamhorigheid en hier worden veel culturen met elkaar verbonden en levensverhalen gedeeld. Dit zorgt ervoor dat ons team net zo divers is als de mensen die wij blij willen maken met onze armbanden.

DUURZAAMHEID

DUURZAAMHEID

Wij doen ons uiterste best om grote stappen te zetten richting de meest duurzame manier van produceren. We vermijden materialen die schadelijke ingrediënten bevatten en zijn er altijd scherpt op zo min mogelijk materiaal te verspillen, zoals touw, verpakkingsmaterialen en kantoorartikelen. Bovendien zijn onze houten kistjes gemaakt van FSC gecontroleerd hout van een verantwoord gekozen bomenselectie, door de Forest Stewardship Council.

Free

Copyright 2013-present Pig & Hen. All rights reserved.