Bezig met laden...

Over Pig & Hen

Pig & Hen is een uitdagend en stijlvol merk dat in Amsterdam handgemaakte armbanden voor mannen produceert. Gebaseerd op een uniek en authentiek merkverhaal. Sterk, uniek en duurzaam.

Sinds 2013

In 2013 is Pig & Hen opgericht door twee vrienden uit Amsterdam; Dominic Bakker & Rutger Versluis, beiden met een unieke interesse in mode en zeilen. Later voegden Thomas van der Kallen en Stefan Textor zich bij het team als mede-eigenaren.

Met een uniek product en een meeslepend merkverhaal veroveren we in rap tempo de wereld. Onze producten worden verkocht in meer dan 50 landen via onze webshop, onze flagship store in Amsterdam, modewinkels, juweliers, warenhuizen en concept stores.

Het verhaal

In het begin van de 16e eeuw voeren Nederlandse ontdekkingsreizigers uit naar onbekende delen van de wereld, uiteindelijk met de grootste vloot ter wereld. Onderweg overwonnen ze zeeën van obstakels.

Om zich tegen ongeluk te beschermen, lieten zeelieden tatoeages van een varken en een kip op hun voeten zetten, omdat kratten met varkens en kippen vaak de enige voorwerpen waren die na een schipbreuk bleven drijven.

De zeelieden geloofden dat een tatoeage van een varken en een kip hen niet alleen zou helpen de zwaarste stormen te overleven, maar hen ook in staat zou stellen veilig terug te drijven naar hun geliefde vaderland.

Handgemaakt in Amsterdam

Ons team is dag in dag uit bezig met het maken van sterke, unieke en duurzame armbanden. Allemaal hand gemaakt, met de grootste zorg en oog voor detail.

Vooral de goede materialen, fijne sfeer en een tiental paar zeer vaardige handen, met heel diverse achtergronden, zijn onze belangrijkste gereedschap waarmee wij onze armbanden maken.

 

 

Free

5

Gratis cadeau!

Welk cadeau kies jij? Selecteer een gratis cadeau bij besteding vanaf €115,-

Kies jouw gratis cadeau
P&H_MIZU_NAVY
Beschikbaar vanaf 0
P&H x Mizu Bottle | Navy
24,95  EUR24,95  EUR
P&H_Beanie_Packshot-16906
Beschikbaar vanaf 0
P&H Beanie
49,95  EUR49,95  EUR

Kies jouw optie

Kies jouw model
Kies jouw maat
FW21_boxer_front-10880
Beschikbaar vanaf 0
P&H x A-dam Boxer
0,00  EUR24,95  EUR

Kies jouw optie

Kies jouw model
Kies jouw maat
P&H_Cap_Navy-13951
Beschikbaar vanaf 0
P&H Cap
0,00  EUR0,00  EUR

Kies jouw optie

women_packshot_amelia_gold-13737
Beschikbaar vanaf 0
Amelia
39,95  EUR39,95  EUR

Kies jouw optie

Kies jouw model
Kies jouw maat
Average wrist size: S
Copyright 2013-present Pig & Hen. All rights reserved.