Navarch 4MM

Black | Gold
69,95  EUR
Kies je polsmaat
Average male size *

Free

  •  GRATIS VERZENDING
  •  HANDGEMAAKT IN AMSTERDAM
  •  60 DAGEN RECHT VAN RETOUR
  •  WATERPROOF KLEURVAST
STILL UP AND RUNNING

Het Corona Virus heeft een grote impact op iedereen. Pig & Hen is nog steeds 'up and running' met een klein team. Alle online bestellingen worden vooralsnog zonder vertraging verstuurd en alle vragen worden nog steeds beantwoord! Stay safe.

Hoe je deze armband om doet
Omschrijving
Product specifications
Over Pig & Hen

Geinspireerd op de zeemansverhalen van de Nederlandse scheepvaart is Pig & Hen opgericht. Om zichzelf te beschermen tegen ongelukken op zee hadden de matrozen een tatoeage van een Pig en een Hen op hun voet. Deze dieren waren vaak de enige overlevenden bij een schipbreuk. De zeelieden hoopten dat de tatoeage hen zou helpen om hun weg terug naar huis te vinden.Onze armbanden zijn met de hand gemaakt in Amsterdam. Hierbij gebruiken wij authentiek scheepstouw en roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit. Alle armbanden van Pig & Hen zijn waterproof en gaan een leven lang mee. Lees hier het verhaal achter Pig & Hen.


Via onze webshop verkopen wij onze armbanden in 50 verschillende landen en in 1100 winkels wereldwijd. Ook hebben wij een brand store in het centrum van Amsterdam.

Copyright 2013-present Pig & Hen. All rights reserved.