Leather iPhone Case

Black
39,95  EUR
Kies je polsmaat Wat is mijn polsmaat?
Gemiddelde mannen polsmaat: M *

Free

  •  GRATIS VERZENDING
  •  HANDGEMAAKT IN AMSTERDAM
  •  60 DAGEN RECHT VAN RETOUR
  •  WATERPROOF KLEURVAST
GRATIS P&H x ALFREDO GONZALES SOKKEN

Gratis Pig & Hen x Alfredo Gonzales sokken t.w.v. €24.95 bij twee armbanden of meer! Deze wordt automatisch aan je winkelmand toegevoegd.

Omschrijving
VERZENDING

Gratis verzending

  • Bestellingen worden binnen 1 tot 2 werkdagen geleverd door PostNL of DHL (met track & trace). 
 

 

Retourneren

  • Niet tevreden? Vul het retour formulier in en stuur binnen 60 dagen je bestelling retour. Je ontvangt dan binnen enkele dagen je geld van ons terug. Als je een andere maat of andere armband wilt ontvangen, kan je deze opnieuw bestellen via onze webshop.
Specificaties
Over Pig & Hen

Geinspireerd op de zeemansverhalen van de Nederlandse scheepvaart is Pig & Hen opgericht. Om zichzelf te beschermen tegen ongelukken op zee hadden de matrozen een tatoeage van een Pig en een Hen op hun voet. Deze dieren waren vaak de enige overlevenden bij een schipbreuk. De zeelieden hoopten dat de tatoeage hen zou helpen om hun weg terug naar huis te vinden.Onze armbanden zijn met de hand gemaakt in Amsterdam. Hierbij gebruiken wij authentiek scheepstouw en roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit. Alle armbanden van Pig & Hen zijn waterproof en gaan een leven lang mee. Lees hier het verhaal achter Pig & Hen.


Via onze webshop verkopen wij onze armbanden in 50 verschillende landen en in 1100 winkels wereldwijd. Ook hebben wij een brand store in het centrum van Amsterdam.

39,95  EUR
Leather iPhone Case
Black
Copyright 2013-present Pig & Hen. All rights reserved.