Collector's Box

69,95  EUR
Currently not available
  •  GRATIS VERZENDING ÉN RETOUR
  •  HANDGEMAAKT IN AMSTERDAM
  •  60 DAGEN BEDENKTIJD
  •  VÓÓR 22:00 BESTELD, MORGEN IN HUIS
Omschrijving
If you own more bracelets than you can wear, we’ve got you covered! The Pig & Hen Collector’s Box is specially designed to keep your bracelets safe and to prevent them from feeling lonely. For the real collectors who like to switch things up.
Specificaties
Kleur:
Brown
Over Pig & Hen

Geinspireerd op de zeemansverhalen van de Nederlandse scheepvaart is Pig & Hen opgericht. Om zichzelf te beschermen tegen ongelukken op zee hadden de matrozen een tatoeage van een Pig en een Hen op hun voet. Deze dieren waren vaak de enige overlevenden bij een schipbreuk. De zeelieden hoopten dat de tatoeage hen zou helpen om hun weg terug naar huis te vinden.Onze armbanden zijn met de hand gemaakt in Amsterdam. Hierbij gebruiken wij authentiek scheepstouw en roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit. Alle armbanden van Pig & Hen zijn waterproof en gaan een leven lang mee. Lees hier het verhaal achter Pig & Hen.


Via onze webshop verkopen wij onze armbanden in 50 verschillende landen en in 1100 winkels wereldwijd. Ook hebben wij een brand store in het centrum van Amsterdam.

Free

69,95  EUR
Collector's Box
Currently not available
Copyright 2013-present Pig & Hen. All rights reserved.